Сента

Таксономија

Код

45.927278, 20.076667 Мапа Сента

Напомена(е) о оквиру

Напомена(е) о извору

Напомену(е) о приказу

Хијерархијски термини

Сента

Сента

Еквивалентни термини

Сента

  • UF Senta

Сродни термини

Сента

0 Резултатa за Сента

Нема резултата који одговорају вашој претрази