Ђаковица

Таксономија

Код

42.38028, 20.43083 Мапа Ђаковица

Напомена(е) о оквиру

Напомену(е) о приказу

  • seat of a first-order administrative division

Хијерархијски термини

Ђаковица

Ђаковица

Еквивалентни термини

Ђаковица

  • UF Gjakovë

Сродни термини

Ђаковица

0 Резултатa за Ђаковица

Нема резултата који одговорају вашој претрази