Јамена

Таксономија

Код

44.88398, 19.06379 Мапа Јамена

Напомена(е) о оквиру

Напомена(е) о извору

Напомену(е) о приказу

  • populated place

Хијерархијски термини

Јамена

Јамена

Еквивалентни термини

Јамена

  • UF Jamena

Сродни термини

Јамена

0 Резултатa за Јамена

Нема резултата који одговорају вашој претрази