Зрењанин

Таксономија

Код

45.38361, 20.38194 Мапа Зрењанин

Напомена(е) о оквиру

Напомена(е) о извору

Напомену(е) о приказу

  • seat of a second-order administrative division

Хијерархијски термини

Зрењанин

Зрењанин

Еквивалентни термини

Зрењанин

  • UF Zrenjanin
  • UF Петроград
  • UF Велики Бечкерек

Сродни термини

Зрењанин

3 Резултатa за Зрењанин

3 резултата у директној вези Искључи уже термине