Италија

Таксономија

Код

42.83333, 12.83333 Мапа Италија

Напомена(е) о оквиру

Напомена(е) о извору

Напомену(е) о приказу

  • independent political entity

Еквивалентни термини

Италија

  • UF Italian Republic

Сродни термини

Италија

12 Резултатa за Италија