Стара Пазова

Таксономија

Код

44.985, 20.16083 Мапа Стара Пазова

Напомена(е) о оквиру

Напомена(е) о извору

Напомену(е) о приказу

  • seat of a third-order administrative division

Хијерархијски термини

Стара Пазова

Стара Пазова

Еквивалентни термини

Стара Пазова

  • UF Stara Pazova

Сродни термини

Стара Пазова

0 Резултатa за Стара Пазова

Нема резултата који одговорају вашој претрази