Мајданпек

Таксономија

Код

44.42771, 21.94596 Мапа Мајданпек

Напомена(е) о оквиру

Напомена(е) о извору

Напомену(е) о приказу

  • seat of a third-order administrative division

Хијерархијски термини

Мајданпек

Мајданпек

Еквивалентни термини

Мајданпек

  • UF Majdanpek

Сродни термини

Мајданпек

0 Резултатa за Мајданпек

Нема резултата који одговорају вашој претрази