Историчар уметности

Таксономија

Код

Напомена(е) о оквиру

Напомена(е) о извору

Напомену(е) о приказу

Хијерархијски термини

Историчар уметности

Еквивалентни термини

Историчар уметности

Сродни термини

Историчар уметности